Ben vandaag maar eens gaan lezen en ik ben blij dat ik nog 47 hoofdstukken door kan lezen!!!! Goed hoor!

Bij hoofdstuk 1 dacht ik nog aan een gezellig familieverhaal, maar het begint nu wel spannend te worden . . .

 

En ik dacht nog... ik houd niet van lezen op de computer. Toch maar begonnen en nu kan ik niet meer stoppen! Wat spannend!! Ben blij dat hoofdstuk 3 en 4 er al staan - kan ik lekker in 1 keer doorlezen. Goed verhaal hoor!!

 

....wanneer kan ik verder lezen!!!!!!??? Het pakt me direct!! I'm impressed..

 

Ben echt heel benieuwd naar het vervolg. Wat jammer dat het per hoofdstuk gaat. Dit zou je in boekvorm op de bank in één ruk willen uitlezen!

 

Meestal ben ik te onrustig om lang te lezen en hou daarom van korte verhalen. Maar.... dit moet een boek worden, een dik boek want je schrijft zo heerlijk makkelijk leesbaar. Je wordt al gauw meegenomen in het verhaal en het is verslavend! Toppie!!

Net wanneer je denkt te weten waar het verhaal over gaat, komt er weer een spannend detail en moeten we weer wachten.
Waarom niet alles in 1 keer!
Dit duurt veel te lang om te wachten! Uitlezen wil ik het!
Goed gedaan ben benieuwd naar de rest.

Oh, dit is zo frustie, zit ik net weer in het verhaal, moet ik stoppen en niet omdat ik dat zelf wil maar omdat er niet meer is. Ik wil dit in boekvorm en wel voor moederdag heb ik gelijk een mooi kado, dus waar wachten jullie op. Afdrukken, bundelen, mooi kaffie eromheen. Zo moeilijk kan het toch niet zijn???

 

Wow, wat kun jij toch schrijven! Enig nadeel is dat je gespannen achter die PC zit, niet echt ergonomisch verantwoord dus! Maarre, ik blijf uitkijken naar het vervolg...

 

Het blijft spannend!! Superboek!!

 

Rustpunt Anneke?!? - hoe is 't mogelijk dat dit voor jou een rustpunt is ;-) ... ik bijt m'n nagels af van spanning haha!!


Ik vertrouw die Melanie voor geen cent..... die lipstick is vast van haar, ik weet 't zeker .... denk ik .... of ...... zucht, nog een week wachten op het vervolg.......


Wanneer komt t boek uit? Of is het al te koop?

 

Spannend... en: helemaal niet alles in 1 keer, het is goed geschreven, zo wil ik nog wel wat meer hoofdstukken! Maar echt als boek dit kunnen lezen zou super zijn, ik hoop dat het je lukt om een uitgever te strikken!

 

Tjonge, daar zit wel herkenning in, mijn man was tot 3 keer weggelopen, 1x zelfs helemaal naar Duitsland! Gelukkig zijn we er achter gekomen wat er aan de hand was. Hij heeft psychoses als het te druk wordt om hem heen en er naar z’n gevoel te veel van hem wordt verwacht.

 

In het begin vond ik het zo dichtbij komen en durfde ik nauwelijks verder te lezen. Ik beleefde het helemaal mee. Gaandeweg kan ik het meer loslaten maar je schrijft levensecht! Onverwachte wendingen houden de spanning vast.

 

help ik ga bijna op vakantie kan ik twee weken niet lezen :(

 

Shit zeg! Echt spannend. Zou het Mark zijn of misschien wel Eelco die namens Mark een sms stuurt.... to be continued...

El, je bent een goede schrijfster. Ben benieuwd naar het vervolg van dit verhaal, maar ook naar de verhalen die hopelijk nog gaan komen uit jou hand...

 

Al die emotie !! Met die hitte erbij .Het is niet eenvoudig om gewoon door te gaan waar je mee bezig bent. Ik vraag me regelmatig af hoe ik in zo,n situatie zou reageren.? Knap,hoe je haar gevoelens beschrijft !!

 

Weer een voordeel van vakantie zonder internet, je kunt daarna heerlijk een aantal hoofdstukken na elkaar lezen. Al had ik dit boek ook wel erg graag in mijn tas gestopt en voor mijn tentje gelezen. Maar ja... het is nog niet anders, dus maar weer op naar het volgende computerleesmomentje. Wat een heerlijk verhaal!

Ik heb gezocht, maar dit is nog nergens te koop wel?
Wordt het nog uitgegeven? Komt het hele verhaal op deze site, of stopt het straks, vlak voor het eind?
Wel handig als t dan , tegen die tijd ergens te koop is.